Vi söker dig som är i åldern 16-30 år och vill tala, underhålla eller jobba ideellt som arrangör på en av de mest inspirerande och nytänkande ungdomseventen som sker runt om i världen, och som anordnas varje år i mars, här i Sundsvall. Vårt nästa event i mars 2021 kommer att sändas viralt, på grund av Covid19. Vilket betyder att vi filmar alla talare och underhållare och bjuder vår publik på ett riktigt härligt event som de kan se vart de än befinner sig!

Vi söker dig som gillar TEDx konceptet och tycker att du har något att bidra med, antingen som talare, underhållare eller arrangör. Så snart ett event är klart, påbörjas förberedelserna för nästa event. Därför söker vi året runt, det finns alltid något att ta tag och utveckla inför nästa event.

– TALARE som har en ny eller annorlunda idé som du vill presentera och sprida vidare till en ung community!

– UNDERHÅLLARE som vill lyfta tiden mellan talarna. Underhållning kan vara så mycket: musik, dans, trolleri, målning, läsa poesi, eller något annat som kan attrahera vår publik.

– UNGA ARRANGÖRER som vill utveckla sina idéer och ingå i vårt planeringsteam.

Det här är en fantastisk möjlighet för dig som person att utvecklas och nå ut till en större publik, vare dig du är intresserad av att delta som TALARE, UNDERHÅLLARE eller UNG ARRANGÖR!

Vi tar löpande kontakt med sökande, så bättre att ansöka idag än imorgon 😉 

Vi söker nu TALARE som har en ny eller annorlunda idé som du vill presentera och sprida vidare till en ung community! Du kommer att ha 12-13 minuter på dig att framföra din idé och berätta om hur och varför du kommit fram till denna idé. Du ska naturligtvis även berätta lite om dig själv. Du kommer att få hjälp av en erfaren manusförfattare i processen med hur du ska tänka när du skriver ditt tal. TEDs regler tillåter inte att vi betalar ut ett arvode till talarna, däremot kommer vi att ersätta eventuella omkostnader.

Vi söker även UNDERHÅLLARE som vill lyfta tiden mellan talarna. Det kan vara allt från musikframträdanden till artisteri eller dans. Du kan uppträda ensam eller i grupp, allt som gör sig bra på film är av intresse! Det här är en fantastisk möjlighet för dig som person att utvecklas och nå ut till en större publik, vare dig du är intresserad av att delta som TALARE eller UNDERHÅLLARE.

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält
Om dig själv
Om ditt framträdande

TALARE: Vilken idé vill du dela med dig av? Varför vill du dela med dig av just den här idén?
UNDERHÅLLARE: Vad vill du uppträda med? Är ni en grupp - ange antal och namn på alla i gruppen!
Media

Tillåtna filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,mov,mp4,mpeg.
Max filstorlek: 90mb.
Ladda upp en kort video (max 2 minuter, liggande format) av ditt tal/framträdande!
Skicka oss en pressbild (liggande format) som vi kan använda i trycksaker och webbplatser!
Länkar
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat dina anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills ditt arrangemang är genomfört och avslutat.
Som arrangör deltar du på en ideell basis och det kan vara kopplat till
- dina personliga intressen och utveckling
- ett skolprojekt/projektarbete
- en förening du vill representera
- eller annan orsak

Arrangörsgruppen delas in i fyra olika undergrupper.

Film
Skapa läckra filmer med talare och underhållare!
Vi indelar gruppen i mindre team som skapar filmerna tillsammans med våra talare och underhållare. Obs! Ingen förkunskap om film krävs.

Program
Välja ut, introducera och boka talare och underhållare, samt utforma event- och arbetsprogram.

Sponsring
Kontakta sponsorer, utforma sponsoraktiviteter.

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält


Vad är dina styrkor? Hur vill du bidra till eventet?
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat dina anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills ditt arrangemang är genomfört och avslutat.