Vi söker dig som är i åldern 16-30 år och vill tala, underhålla eller jobba ideellt som arrangör på en av de mest inspirerande och nytänkande ungdomseventen som sker runt om i världen, och som anordnas varje år i mars, här i Sundsvall.

Vi söker dig som gillar TEDx konceptet och tycker att du har något att bidra med, antingen som talare, underhållare eller arrangör. Så snart ett event är klart, påbörjas förberedelserna för nästa event. Därför söker vi året runt, det finns alltid något att ta tag och utveckla inför nästa event.

Vi arrangerar även TEDxSundsvallSalon löpande under året. Det är en mindre form av event som sker på Unga Magasinet. Även för dessa event söker vi talare och arrangörer.

– TALARE som har en ny eller annorlunda idé som du vill presentera och sprida vidare till en ung community!

– UNDERHÅLLARE som vill lyfta tiden mellan talarna. Vi kommer att ha tre större intervaller med mingel för publiken under eventet och söker underhållare till scenen och lokalen. Underhållning kan vara så mycket: musik, dans, trolleri, målning, läsa poesi, eller något annat som kan attrahera vår publik.

– UNGA ARRANGÖRER som vill ingå i vårt team. Du är med och planerar kommande event, antingen TEDxYouthSundsvall eller TEDxSundsvallSalon. Valet är ditt!

Det här är en fantastisk möjlighet för dig som person att utvecklas och nå ut till en större publik, vare dig du är intresserad av att delta som TALARE, UNDERHÅLLARE eller UNG ARRANGÖR!

Vi tar löpande kontakt med sökande, så bättre att ansöka idag än imorgon 😉 

Vi söker nu TALARE som har en ny eller annorlunda idé som du vill presentera och sprida vidare till en ung community! Du kommer att ha 12-13 minuter på dig att framföra din idé och berätta om hur och varför du kommit fram till denna idé. Du ska naturligtvis även berätta lite om dig själv. Du kommer att få hjälp av en erfaren manusförfattare i processen med hur du ska tänka när du skriver ditt tal.  TEDs regler tillåter inte att vi betalar ut ett arvode till talarna, däremot kommer vi att ersätt dig för dina omkostnader i samband med eventet (resa och boende).

  Vi söker UNDERHÅLLARE som vill lyfta tiden mellan talarna. Vi kommer att ha tre större intervaller med mingel för publiken under eventet och söker då underhållare till scenen och lokalen. Det kan vara allt från musikframträdanden och artisteri till utställning och workshopar. Du kan uppträda ensam eller i grupp, allt som kan framföras/visas inför publik är av intresse!

  Det här är en fantastisk möjlighet för dig som person att utvecklas och nå ut till en större publik, vare dig du är intresserad av att delta som TALARE eller UNDERHÅLLARE.

 
ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält
Om dig själv
Om ditt framträdande

TALARE: Vilken idé vill du dela med dig av? Varför vill du dela med dig av just den här idén?
UNDERHÅLLARE: Vad vill du uppträda med? Är ni en grupp - ange antal och namn på alla i gruppen!
Media

Tillåtna filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,mov,mp4,mpeg.
Max filstorlek: 90mb.
Ladda upp en kort video (max 2 minuter, liggande format) av ditt tal/framträdande!
Skicka oss en pressbild (liggande format) som vi kan använda i trycksaker och webbplatser!
Länkar
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat dina anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills ditt arrangemang är genomfört och avslutat.
Som arrangör deltar du på en ideell basis och det kan vara kopplat till
- ditt personliga intresse och utveckling
- ett skolprojekt/projektarbete
- en förening du vill representera
- eller annan orsak

Arrangörsgruppen delas in i fyra olika undergrupper.

Program
Välja ut och boka talare och underhållare, utforma event- och arbetsprogram, scenansvarig under genrep och eventkvällen.

Logistik och miljö
Lokal och scen: interiör/exteriör design och utsmyckning, mat och dryck, boka teknik, lotterier, utvärdering.

Sponsring
Kontakta sponsorer, utforma sponsoraktiviteter.

PR och dokumentation
Livesändning, marknadsföring sociala medier, dokumentation, trycksaker

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fältVad är dina styrkor? Hur vill du bidra till eventet?
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat dina anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills ditt arrangemang är genomfört och avslutat.