“Jag heter Ramiz Idic och är 20 år och uppvuxen i Nacksta. I det område såg jag att många yngre inte hade någon fritidssysselsättning och som behövde stimulans. Vid 16 års ålder fixade jag en övernattning med ett gäng grabbar, där och då föddes föreningen UNITE Sundsvall och en gnista tändes! UNITEs drivkraft är att genomföra Sundsvalls ungdomars önskan.
Nu Brinner Vi För Allas Idéer.

Idag jobbar jag med Management/Artistbokning och som eventfixare. Jag jobbar även inom skola och på fritidsgårdar i Sundsvall. På fritiden är jag väldigt involverad i föreningarna UNITE Sundsvall och GIF UNITE Sundsvall.
För nåt år sedan startade UNITE Sundsvall ett eget fotbollslag för pojkar födda 2005. Killarna drev omkring i området och ville egentligen bara spela fotboll, men det var svårt för dem att komma in i befintliga lag. Idag tillhör grabbarna GIF Sundsvalls ungdomssektion och heter GIF Sundsvall UNITE.”

Läs mer om våra talare

Kategorier: Talare

1 kommentar

Kommentarer är stängda.